Videti jedan post
Star 20.11.2010, 03:05   #2
Mondo
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 15.07.2006
Mjesto: Beograd,Srbija
Downloads: 218
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 8 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 5
Mondo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Digitech vocalist II

Znam da dosta kasnim sa odgovorom ali ce mozda moj opis nekome da koristi.
Sve sto cu napisati je licno moje misljenje i ne zelim da prozivam nikog ko drugacije misli!

Digitech vocalist II koristim dosta dugo i ovo je treci po redu jer sam ga menjao kako sam nailazio na bolje ocuvan primerak.Koristio sam pre njega i VHM5,Performer,VR... ali sam se uvek vracao na Digitech vocalist II ali ne zbog navike vec zbog toga sto je meni najprakticniji za rukovanje na Live svirci.
Ima dva displeja,zeleni textualni Lcd i crveni numericki sto je izuzetno korisno kad ste u mracnim prostorijama...ima midi in/out/thru tako da je izuzetno tacan kad je povezan na klavijaturu ili bilo koji midi izvor...ima 99 user pozicija za podesavanje glasova po zelji a ukupno obradjuje 5 glasova...ja imam 6-7 uradjenih usera koje koristim,opisacu prakticno: gornja,donja,donja zenska,troglas,cetvoroglasu par varijanti i to je to...ima 3 potenciometra, vocal (glas koji dolazi iz mikrofona), harmony (prateci glas sa vokodera) i gain (osetljivost ulaznog mik. signala), dugme bypas je na dohvat ruke i njime ukljucujemo i iskljucujemo pratece glasove sa vokodera...kao sto vidite na slici ovo je rack varijanta,nekima je to mana a nekima prednost, meni licno prednost jer je extra izrade i ima ugradjeno napajanje i sobzirom da sviram klavijaturu nije mi problem da ga postavim na stalak od klavijature bilo Proel ili Spider koji su inace i najzastupljeniji kako se meni cini...
Sto se kvaliteta zvuka vokodera tice umesto price postavicu dva snimka koji su iz 2004.g prebaceni sa kasete na mp3 jer novije nisam snimao, nadam se da cete imati sliku koliko-toliko...
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Digitech Vocalist II - Vocal Harmony Processor 2.jpg (69,4 KB, 140x skinuto)
Highslide JS
Mondo je offline   Reply With Quote
Ćlan 5 Vam se zahvalio, Mondo, za koristan post:
cvelepa50 (22.11.2010), figaro (16.04.2014), kolc (06.12.2013), milos511 (15.12.2011), Sokannp (02.12.2010)