Videti jedan post
Star 20.11.2010, 20:04   #3
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 889
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Naravno...evo na primer moj band se vec reklamira vise godina preko neta na raznim stranicama za vencanja,nije skupo a opet veoma je korisno.Danas mladenci sve zavrsavaju putem interneta,a samim tim dobijaju dosta na vremenu,sto u svakom slucaju im ide dosta u korist.Poenta je da recimo,ako hoces reklamu(da imas svoju web stranu)moras uraditi najprostije,bez prenatrpavanja.Strana mora biti prosta,pregledna i na 1 klik.Takodje je bitno da i vizuelno bude ok.Predstavljanje benda ili pojednica mora biti kvalitetno u smislu,fotografija,audio i video zapisa,kalendar sa ispisanim tezgama,itd...50% tezgi pogadjam preko neta,ostalih 50% su preporuke(tako je bar kod mene)Onaj ko trazi muziku,taj kad ti pregleda tvoju web stranu,i kad te nazove i kaze "video sam Vas na internetu"bla.bla...znaj da si zavrsio vise od 50% posla.Ostalo je cena,repertoar,itd.
Elem...sa internet prezentacijom tebe ili tvog benda ne moze da bude promasaj,vec 100% ces imati korist u svakom smislu.To bi bilo to! pozdrav