Videti jedan post
Star 21.11.2010, 10:10   #153
milence
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.08.2008
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: harmonika klavirna
Interesi: muzika
milence befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ma zvuci predobro ja sam odusevljen ali i razocaran jer to necu nikada znati odsvirati volim muziku i kad je drugi svira zato uzivam u svakom pogledu aco samo idi dalje i steta sto si udaljen od mene inace volio bih da odpjevam par pjesama sa tvojom pratnjom .nema veze ipak ja sam vec 42 godine za karijeru veoma lose ali sve do sad sto sam uradio bilo je nagradjeno dobro usrecio sam mnoge ljude i moja pojava sa harmonikom vezala je sve narode i nacije jer je sve u mome srcu njime sviram i to se osjeti u svakoj mo´joj svirci ,svako ima svoje mjesto pod nebom a ja sam ostvario djecacki san da me ljube dok sviram da placu i da se vesele zelim ti isto tako da ostvaris svoje zelje i zavrsis faks ako studiras . pred tobom je vreme
ostaje mi jos jedna zelja da snimim cd ali onaj normalni samo obradjen u studiju da otpjevam sta volim i poklonim mojim prijateljima koji me podrzavaju u tome ako se to desi a mora se desiti stavicu na stranicu pa poslusaj
sto se tice mog korga izgleda da cu morati kupiti drugi moderniji i dobro upakovan sa svim ritmovima jes da kosta ali je to ljubav koja nema cenu eto moja prica se oduzi pa izvini svako dobro za vas na jugu
milence je offline   Reply With Quote