Videti jedan post
Star 25.11.2010, 14:03   #2
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Bobane,da se ne uvredite ali tema je $%^*& kao i primeri u istoj,a evo i zasto:

Primer br 1:
Ne znam o kakvim moralnim kriterijumima je rec (mozda je vasa sredina patrijarhalna pa je tako ) ako smatrate da je nekoj devojci reci "da mesa" uvreda ili ponizenje onda ne znam kako bi joj trebalo reci da zaigra nesto nalik trbusnom plesu modifikovanom u nasim kafanama. Rec se "odomacila" u jeziku i tacno se zna na sta se misli. Ne vidim nista ruzno u tome...nije da je bas slatka rec ali nije ni ruzna,u crtanim filmovima za decu postoje vulgarniji izrazi pa nista.

Primer br 2:

"Gledaj pravo gore ili gore pravo,u oblake , u simsire"...ne znam ni ovde sta postoji nelogicno,covek se obraca devojci,govori da gleda pravo u nebo,pa u oblake i simsire ( Mozda ona lezi na ledjima,i tada joj je nebo pravo )...rimuje se rec "pravo",mozda bi joj rekao i da gleda "krivo" ali se u ovoj pesmi to ne rimuje

Primer br 3:

Za nekoga nesto mirise,a za nekoga smrdi,sve je stvar ukusa. Tekstopiscu verovatno kamion mirise i to postujem i opet ne vidim nista neobicno u tome (stavio covek misrisljavu jelkicu i resio problem). Za mene je gora stvar slusati takve pesme i razmisljati o besmislju smisla reci iste nego bilo sta drugo...gubljenje vremena

P.S. ako se predomislite mogu ja temu i da obrisem kao $%*&^#
  Reply With Quote