Kolega Vule,
uz svo postovanje to sto ste citirali moje primere i rekli svoje misljenje ne znaci automatski da je sve u redu,jer nikoga niste ubedili u to,a ponajmanje sebe.Smatram da ni vi a ni ja nisam prosta masina za interpretaciju muzike,vec imamo svoja,iskustvom izgradjena osecanja za lepo i ruzno,kvalitetno i manje kvalitetno te sam u tu svrhu postavio ovu temu.Vase je pravo da istu obrisete,zakljucate ili kako vec.
Pitate o kojim moralnim nacelima je rec,pa evo reci cu vam rec je o nepisanim nacelima koja odlikuju kulturu jednog naroda.E sad to sto je kod nas poremecen sistem vrednosti pa nekima ne smeta da im njihove devojke mesaju na stolovima,da je krivo pravo ili da nafta mirise umesto sto smrdi,to ne mozemo momentalno ispraviti ali se mozemo boriti protiv toga,a jedan od nacina je ova tema sa spiskom pesama koje ne zavredjuju da se slusaju a kamoli da budu hitovi i sastavni deo repertoara jednog muzicara.Iz prostog razloga sto predstavljaju samo jedan mali i minoran deo nase,slobodno receno nekulture.
Siguran sam da i vi imate bar jednu pesmu koju morate da svirate,a ciji tekst iritira vasa osecanja,pa eto prilike da olaksate dusu.
|