Videti jedan post
Star 25.11.2010, 17:32   #19
icko
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
icko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Preporuka:
zaobidji u sirokom luku
pa ne moze niko da napravi fon da bude touch screen,da ima tv,dual sim card,wifi(u ovim novijim),i jos sijaset ostalih zajebancija i da to kosta 50 evra sa sve transportom iz Kine.Jednostavno nije logicno.
Najbrze im stradaju displeji koji su loseg kvaliteta i posle nekog vremena ne pomaze ni olovka ni prst jednostavno izgubi taj mod i radi kao obican displej.Drug moj je do sad kupio dva koji su replike nokie n96,na prvom mu je pri formatiranju baterije ,kada je hteo da izvadi kabli iz telefona ispao ceo deo gde se fon nabada na napajanje,na drugom posle 2 meseca otiso touch na displeju i sad je ko obican fon.To sto kod nas dolazi iz Kine je 3.klasa.Imao sam prilike da vidim kineski fon na preklop ne znam ni sam koja je marka naziv je bio kineski,ali je fon bio daleko ispred ovih koji smo mi koristili pre 5 godina.Ali nismo mi interesantno trzite za takve telefone i to nece stici do nas.Kao sto na primer od Motorolinih telefona kod nas jedini malko bolji je milestone,ovo ostalo sve neka boranija,a pretrazi na netu kakve Motorole idu za Ameriku pa ce s videti razliku.Bolje se drzi evropskih telefona tj proverenih.....
icko je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio icko za ovaj koristan post:
ciric.bojan (29.11.2010)