Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
|
Necu sad opet da se neko uvrijedi, ali kad procitam ovako nesto, ne mogu da ne odreagujem.
Ovako ibro22, taj majstor ne znam koji je, ili ne zna da rijesi problem pa ti je rekao board platin (koji?) ili mozda nema shemu pa nije u mogucnosti da ti to odradi.
Ako mu je problem shema, javi se na PP i poslacu ti.
Ali kao prvo nisi nam dao ni dovoljno informacija o nastanku kvara, zatim nam nisi rekao ko i kako ti je provjerio napajanje i da li si isprobao klavijaturu sa drugim napajanjem.
Jer iz ovoga sto ti je majstor rekao ja vidim da ili hoce da te "oguli" ili ne zna da rijesi problem.
Za meinboard je neko ovdje u forumu pisao da kosta oko 250 eura i jos njegov rad, ima da te kosta vise nego da sebi kupis drugu klavijaturu.
Ja licno ne volim da uzimam da radim bilo koji uredjaj koji je neko vec prije mene "cackao", ali iz ovoga vidim da na ovaj nacin neces rijesiti svoj problem, pa s tim u vezi sam spreman da ukoliko ne nadjes nekoga ko je u stanju da ti to rijesi, onda da me kontaktiras na PP, pa mozda posaljes klavijaturu do mene, buduci da sam ja u Njemackoj putem DHL-a, pa ti to pogledam i istim putem vratim, iako sam ja cesto u stisci sa vremenom.
|