..Klasika...Jedan kaze,drugi kaze ono

..Ja druze nisam svirao nijednu klajvu od ove 2...ali ono sto mogu zakljuciti je...Verujem da taj Extreme radi posao za sve pare...I da ti u sustini ne treba nova klajva..Ali isto tako vidim da je imas 5 godina,i da ti je,kao i meni moja klajva,malo dosadila pa bi ti da je menjas za neku drugu,da se zanimas i probas nove mogucnosti...Kazem,nisam svirao nijednu klajvu od ove dve..Ono sto sam cuo je da..Za Extrema niko nikada nije rekao nesto lose jos ako ima taj MOSS,"nema taki nidje na svetu",i da mu nesto fali,a stariji je podosta od M3..Za M3 pak,posto visim i po jos nekim muzickim forumuma,cujem da ljudi i nisu nesto odusevljeni,mada to nije slucaj sa svima,a novija klajva od Extrema,u sustini zadnja rec tehnike od Korga,sto se tice solo kalvijatura... Da sam na tvom mestu,"ja tu nista ne bi menjo",bar ne jos malo,dok se u potpunosti ne uveris da Extreme zasluzuje da bude zamenjen sa M3..naravno mozemo da razvlacimo mi ovde na forumu jos 2 godine..Ali na tebi je sve..Dvaput meri,jednom seci,vidi koje potrebe treba da zavrsi klajva,i odgovor ce doci sam..Aj u zdravlje....
.P.S.javi se kad smines u Nis..