Videti jedan post
Star 18.08.2007, 19:14   #166
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Dobro druze,idemo u izvoz

Alene ahbabu moj,
Znaci kampanja moze da pocne.Reklamni slogan ostaje,samo nisam odlucio koja muzicka podloga uz to-mozda onaj lagani forspil Luisov za pjesmu:"Obrisi suze mala moja,ili od Zabranjenog pusenja(oni imaju slicnu pjesmu kao slogan) a za sevdah su mi rekli da nije popularan(a meni ce vazda biti popularan),rock ne ide uz to pa ti odluci.Drugaru idemo preko Merkel u izvoz i to u prekookeanske zemlje(Amerika).Dobija i Bijela kuca i Pentagon.Samo neznam jaro,gledam nesto u novinama,pa tu ti u komsiliku u Austriji ona DOBRA POLOVNJACA mislim da se zove Ursula(plavusa a visoka)bila glavna za Evropsku uniju.E kad bi i nju zbario gdje bi nam kraj bio.Do Hilari(Klinton) je tesko doci....
Sto se tice BABE,ma smeksace on druze,ali samo ako naucis dobro ono fudbalsko biciklo kao Ronaldo.E onda se mozes dobro prodati ali postoji mogucnost da ga budes zvao PUNAC(slatki tata) jer mi to nesto mirise za ozbiljno ili se varam.
Hajde pa i ti gore pokreni tu kampanju,neznam sta se gore slusa,ali skontaces ti vec.

Veseo mi bio,
Sejo

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote