Videti jedan post
Star 19.08.2007, 00:30   #1
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Alene druze moj,
Evo druzeci se na ovom forumu,dobio sam jednog "rodjaka" i to Almira ili po nadimku Alix(za one koji neznaju),a to ti je onaj neuhvatljivi i famozni Bosanac sa mjestom boravka Ljubljana(Slovenija) i kome ni razne gatare i vidovite KARAKONDZULE nemogu uci u trag.(a ti ga najbolje znas).Ipak srdacan pozdrav za "rodju".
Nakon ovog tvog zadnjeg posta i tebe druze primam u familiju,ako hoces blizu ili dalju-po izboru.
Jeli moguce da "GARA...." gore jos uvijek "HARA".Slusaj familijo,bojim se da nam taj reklamni dzingl nebude sund i kic.Medjutim ti ipak postuj zelje slusalaca i radi prema trzistu.Ako oni na radiju kazu zelju: "EVO POZDRAVLJAM,SVOJU ZENU,DJECU,BABU,MAJKU KOJI UPRAVO SJEDE PORED MENE SA PJESMOM "GARA...." a ti reci da pustaju.
Joj nemogu da vjerujem ono za Delponte.Pa ti si onda totalno SLATKOHRAN.E za taj poduhvat si morao ponijeti sa sobom: Pernati jastuk da joj pokrijes glavu,Deku(Vitex-Visoko)da pokrijes donji trap,najmanje 4 promila alkohola u krvi i dobre suncane naocale da to sve skupa sto slabije vidis.
LA MERHAMET kao organizacija je garant dobra,ali ja sam ti prestario za to i ja ti se malo podmladih na ovom forumu.
Poslo sam ti kilu kafe, one "ZLATNA DZEZVA" ,da Mirsadi napravis SIKTERUSU.Budi dobar pa daj jedan fildzan i slatkom tati.
Ako budes cugo onda PAMET U GLAVU.Biznis na prvom mjestu.

ALMIRE "RODJO" SALJI BOLAN NEBIO ODGOVOR NA ONAJ MOJ MAIL I TO SA PRILOGOM!!!!

Hajde budite mi zdravi i veseli,
Sejo

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote