E fala ti Alene druze,partneru i novopecena rodbino na pozivu da budem predsjedavajuci isturene Poslovne jedinice La Merhameta u Sarajevu.Pocastvovan sam tim drugarskim cinom.Medjutim,posto ja svojim poslom puno putujem i najmanje sam u svom gradu ja bih se prihvatio da budem POCASNI PREDSJEDNIK ili jos bolje SAVJETNIK.Tako bih mogao da savjetujem,saulisem,krotim,vaspitavam i ako treba da poduzimam i rigorozne sankcije za clanove koji pretjeruju u svojim aktivnostima i nepostuju pravila organizacije.Posto ja neznam tacnu djelatnost La Merhameta,morao bih procitati vas USTAV,ZAKON i sve pravilnike o radu,nagradjivanju i kaznjavanju.E sad neznam jeli to diskretno i spada li u poslovnu tajnu i jeli STROGO POVJERLJIVO.Kada ovo sve doznam,onda krece reklamna kampanja,radio,novine,TV,Jumbo plakati,prospekti....TRANSFORMERS.
Znaci trziste trazi "Garu...."Probaj bar jedan dan u sedmici neka ide muzicka podloga za dzingl onom pjesmom Radojke Zivkovic: "NEMA VISE TINA MOGA"(vjerujem da znas o kome se i ocemu radi-a ovo cini mi se mirise na La Merhamet).
Druze,partneru,familijo pozdrav i veseo mi bio.
PONOVNI POZIV MOM RODJAKU ALMIRU,MLADOM I NOVOPECENOM TATI DA SE JAVI I ODGOVORI MI NA ONAJ MOJ MAIL DA ZAVRSIMO ZAPOCETO.
U zdravlje,Sejo