Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
|
Ok, Beethoven, Upravo to me i najvise interesuje, da li samo ti mislis da kutije vise uticu na krajnji sound od sanog miksa ili ne, Za sada to si jedini rekao.
Cekam i druga misljenja... cenim tebe, al ipak za sada ti je usamljen predlog.
Pitanje
Zar nebi malcice popravio situaciju u krajnjem soundu, sa efektom recimo Lexicon MX300....bar sto se tice vokala,.....Meni pa 80 ubija na ovih 2x400w RMS na ove dve prosirene 15-tice B315A,
Evo ja novu godinu idem da sviram u restoran koji ima krivina itd. Moje dve velike kutije su nedovoljne pa iznajmljujem powermate 600 i na njih kacim sx300 i moje dve kutije. Tu kombinaciju sam vise puta vec koristio na vecim tezgama. Iako se jezim od pomisli na Behringer, ali sem efekata sa PM koji bolje sluzi za vokale od onih sa behringer miksera, one kutije sx300 zvucale su smesno i mutno u odnosu na moje king size behringer koje su jasnije definisane, bas bolji... a o snazi nema govora,...
Kazem jos jednom uvek sam mastao da imam ev sx 300 i pm, ali sem neke topline ali i mutnine b315 A dao je bolji utisak za live,....ali efekat radi svoje sa PM
kolege sa tih tezgi vise puta su se slozile sa mojim utiskom
Promijenjeno od pedjajazz (14.12.2010 u 08:53 sati)
|