Videti jedan post
Star 14.12.2010, 09:29   #17
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

To mislim i ja svako ko se iole malo razume u ovu nasu tehniku. To nije nikakvo nagadjanje niti pretpostavka. Mada, moja izjava je glasila da su kutije "najslabija karika" sto ne umanjuje vaznost i drugih delova opreme ali kutije su te na kojima se "lomi".

Sve je bitno u tom lancu, ne moze se reci da nije ali prvo sto moras promeniti tj. imati bolje su kutije i u tom smeru trebas da ides.

Za tvoje potrebe, mixer ces kupiti i za 150e (pa mozda i za 100), i Behringer ce ti tu zavrsiti posao (mada kazes da ti se efekat ne dopada). Pa i behringer mixer u kombinaciji sa nekim dobrom kutijama ce zvucati bolje nego bilo koji skup i dobar mixer na Behringer kutijama. Na stranu sto ce ti cak Behringerov efekat koji ti se ne dopada, na dobrim kutijama izlaziti puno bolje.

Eto, ponovih se jos koji put u nameri da te ubedim i pomognem da ne bacis jos koju paru pre nego shvatis sta ti je ciniti.

Dodavanjem bilo kog uredjaja, sigurno je da ces popraviti krajnji sound. Medjutim, sve ce to u sustini ostati isto, isti sound, ista "fora". A to se uvidi kasno, kad se dosta para potrosi na sitnice ("pa daj i ovo da uzmem, popravice sound, pa daj i ovo nije skupo"), kad se okrenes dao si brdo para a opet si na istom mestu.

Ovo sve sto sam ispricao, iz licnog je iskustva. Trudim se da pomognem drugima da ne bi napravili istu gresku.

Srecno.

Pozzz