Videti jedan post
Star 16.12.2010, 15:49   #194
Dusko
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Dusko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hteo bih i ja nesto da kazem, mada mozda i nemam pravo, pored ovih strucnjaka za GW8. Kada sam ovu klavijaturu kupio, prvo sam se obratio gospodinu Boban010 za savete. On me je uputio na koriscenje Style Worksa, sto se meni posebno i nije dopalo. Poceo sam da istrazujem program koji sam dobio sa sintisajzerom i video da je to ipak ono pravo. E, sad, apro svega, ritmove pravim tako sto ih konertujem sa korga u midi i bubnjeve delim na 5 kanala. Ostaju mi 3 za bas gitaru, kontru i patos. Tako postizem, da mogu pojacavati onaj jedan efekat koji se moze staviti u pratnji, kako mi je volja i za vreme svirke, kada je drugacije nego u sobi dok se ritam podesava. Ono sto jos uvek ne znam, to su odgovarajuce bas noge na bubnju, boje dobosa za odradjenu vrstu muzike, ritam gitare i njhovi velosity. Kada budem postavio svoje demo snimke, pitacu za savete ove vrsne muzicare. i za kraj, pitanje koje se ovde, bar koliko ja pratim forum, nije postavilo. Da li je neko u cilju pravljenja introa za namenske pesme, pravio taktove npr. 16/8, 24/8 ili nesto tome slicno, za GW8? Pozdrav!
Dusko je offline   Reply With Quote