Ja se u elektroniku miksera ne razumem ali cu ti ispricati moje zapazanje iz iskustva.
Izvesno vreme smo radili na mikseti Dynacord 10/40 i na insistiranje kolege da probamo nesto novo,kao svi kupuju a mi ne,uzmemo PM600/1 za jednu tezgu na probu.Izdrzali smo do rucka,a onda brze bolje doneli 10/40 da bi zavrsili posao kako treba.

Razlika je i u snazi i u boji tona.Kod PM600/1 imao sam utisak da bas nije bas,da ne daje ton vec samo pravi buku,kao kod kompjuterskih vufera koji stvaraju "iluziju dubine basa".
Vise puta sam menjao kolegu sto sa njegovom harmonikom sto sa mojom,oni su svirali u to vreme na PM1000/1,ali mi se nije dopao zvuk harmonike na ovoj mikseti ma sta pokusali da uradimo sa podesavanjima.Previse ostrine odnosno visokih tonova(ovo pravi lazan utisak visokog kvaliteta-vecina muzicara kad cuje ovu ostrinu samo kaze to je to,a tek eho-kraj nema dalje),za moj ukus odnosno moje uvo,taj zvuk nema moc,toplinu i onu "prirodnu" boju koju daje vecina Dynacordova starije generacije.Misljenja sam da je stvar u niskim frkvencijama koje rerpodukuju ovi mikseri,jer svirajuci na njima zapazio sam da su uvek vise pokretali membrane zvucnika u odnosu na PowerMate seriju!
Iz tog razloga sam ti preporucio da probas sa jos nekim mikserom te generacije jer nemam u vidu u kojoj meri su izrazeni pokreti membrana.
Ukoliko nisi u mogucnosti da probas,samo obrati paznju da ti pokazatelji jacine na mikseti nikada,ali bas nikada ne idu u crveno i neces imati nikakvih problema.Naravno ne smes daozvoliti da ti je potenciometar na samoj klavijaturi previse odvaljen a ulaz na mikseti i master volume budu smanjeni!