Videti jedan post
Star 20.12.2010, 16:25   #19
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 887
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Vule
..moram da odgovorim,iako sam resio da stavim(.)na temu.
nisam nervozan,daleko od toga,mozda su slova malo vise "oshtra"..to je verovatno zbog fontova.
A sto se tice mog benda...pa on i dalje funkcionishe,imate u mojoj demo sekciji video,jeste skraceni sastav ali morao je biti zbog prostora.U restoranu gde smo radili nije bilo izvodljivo da fizicki svi stanemo na to mesto gde inace muzika stoji.
Nesto se ne secam da sam igde napisao da mi se band rasturio..to sto sam trazio ljude za saradnju,to je razlog sto sam hteo da se dopunim ako je moguce sa terminima,posto je ionako slab posao u zadnje vreme.
Ocigledno ste se pogresno informisali ili su Vas pogresno informisali.
Hvala Vam sto ste premestili temu,i ja Vam se izvinjavam sto sam postavio na pogresno mesto.Nadam se da Vas to nesto ne remeti u radu na sajtu.
Ja sad idem da se spremam da idem kod komshije na slavu,a svima vama zelim ugodan ostatak dana na forumu...