E sad cu ja opet nesto da napisem(po nekima bez ikakvog smisla),ali moram
@Vule
to sto se mi zahvalimo gazdi restorana,to je sasvim normalno i kulturno sa nase strane,ne vidim sta je tu cudno?
Uostalom mi sa tim gazdom saradjujemo 7 god,i on nam nabaci najmanje 30 i kusur tezgi godisnje...pa zahvaliti se njemu to jutro na fajrontu je najmanja stvar koju smo mogli da uradimo.Zar se Vi nikad niste nikom zahvalili koji Vam nabaci posao i ima potpuno poverenje u Vas i u Vase kvalitete?Ako nisam u pravu onda je vreme da se penzionisem,a ipak sebe smatram da sam "old school'i drzim malo do sebe.
@nesaband
pa brate o kom bre baksisu pricas?!
Ovaj je repertoar uradjen da se radi programski bez i jednog eura baksisa,jer je tako dogovor sa vlasnikom restorana,a fina je pogodba bila.I ne moze niko da me ubedi da da mu je lakse da svira 8-9 ili 10 sati jos "bez pauze"i to sve sa repertoarom iz glave!

napisani repertoar olaksa posao i pevacima i muzicarima,i bez onog"a koju cemo sad"!!
@grandia
brate ,ja sviram zadnjih 10god docek...i ako se nekom smucilo,onda je meni preko glave sviranje doceka nove godine.Deca i ne znaju kako izgleda kad im je tata kuci,a ne znam ni ja,i to sve zboj jeb.....ih para.Zalosno ,ali je istina,i verujem da dosta kolega imaju slicnu situaciju.