@Bokivelik: Hvala brate na informaciji, brinula me ta kilometraza, ali ako ti kazes da to nema veze onda cu ozbiljno razmisliti o ovom audiju. Sat nije vracan sigurno, mada, ako ga budem kupovao odvescu ga prvo u ÖAMTC da mu izvrse detaljnu proveru, platim 30-40e ali mirna glava, znam onda za sigurno da li je sve ok sa autom. A na kraju krajeva 2-3 godine ce mi sigurno potrajati da ga vozam.
@djukapfc: Ja sve gledam na lokalnom sajtu koji je vezan za pokrajinu u kojoj sam ja (vorarlberg), jel mi je to najblize kada nesto kupujem da mogu i otici po to a da se ne cimam. E sad, fora je u tome sto je moja pokrajina najdalja (u odnosu na jugu), na samoj granici sa svajcarskom, pa ljudi iz srbije (i bivse YU) nece da se cimaju npr. zbog auta da prelaze taj put. Ovde sto se tice ogranicenja na tip motora itd jos uvek nema. Srecem ljude koji jos voze golfove keceve, pa cak i stare bube, ali to vise radi fazona (oldtimeri) ali moze svasta da se vozi i ima da se kupi svasta po oglasima, po solidnim cenama (sto se vozila tice). Ne znam samo koja pravila vaze za srbiju, mislim da je jos uvek euro 3 standard za uvoz, posto se i ja razmisljam nesto da oteram u srbiju, pa mora da se raspitm. Ako te bude zanimalo na koji sajt konkretno gledam pusti mi poruku na pp pa cu ti poslati link sajta, da ne pisem ovde na javno zbog reklame.
Dodato:
hajde ako mi neko kaze ako zna, na koliko se hiljada km mora menjati zupcasti remen kod opela? U pitanju je opel corsa 1997 god.
Promijenjeno od yamahapassion (27.12.2010 u 00:28 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|