Videti jedan post
Star 26.12.2010, 18:49   #12
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nemanja u Vsempleru nema, ali ja u klavijaturi imam. Hvala za upload, probacu pa se javljam.
Miki
Imam Roland exr-e2. Stvarno neznam kako da to uradim, prekjuce sam poceo sa radom u vSempleru, tek upoznajem program, iskreno, retko ko zeli da pomogne, postavljam pitanja niko ne odgowara, neznam u cemu je fora. Svaka cast momcima koji u se javili na pp, i pomogli mi koliko su mogli, ali ima puno stvari koje i dalje ne kapiram, i neznam, kao sto sam naveo u prethodnom postu. Neznam da li cu dobiti puno, ako predjem na neki drugi sempler, vidim da hvale dosta kontakt 3, 4. Ali nemogu da nadjem njegow download besplatno nigde.
Dodato:
I jedno pitanje za sve. Kada pravim boju sa tercom. To znaci da moram da odaberem skalu, u koju zelim terce. Tj. recimo, zelim, harmoniku, e sad mogu uraditi terce na toj harmonici za d-moll, i snimiti kao boju, pa za g-moll kao posebnu boju, jel se tako to radi?

Promijenjeno od calevh (26.12.2010 u 18:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
calevh je offline   Reply With Quote