@ rale016 Vako burazeru slusaj, prvenstveno, harmonike su s yu-midia, odlicno zvuce kad se u eq podesi visoki i srednji ton, to je jedno, drugo kakav bi ti burazeru stavio drum kit na House Rumbu???????????? mozda neki jazz kit ili neki akusticni, daj molim te prijatelju........................... Pa naravno da je elektrosnki, ja sta bi trebalo

pa ekrem, jesi li slusao kuca poso? House rumba........ a mogao sam staviti neku drugu harmoniku nidje veze i sam uraditi tercu na oscilatorima, ali namjerno sam stavio ovo jer je s ovog sajta i ritam i boja! sve fino slozeno

u svakom slucaju hvala na komentaru, aaaaa sto se tice trilera, dobo bi ja njih odsvirao da se nisam smijao! naveo sam to.
@ zeljko HAahhahahaahahahahahahh stari moj dobro on pjeva nego se zeza, a ja sam malo zacinio stvar, malo eha, malo ga pojacao...... mahhhh to je cista zezancija bila

nista loshe, al sto jest jest ako cemo oko pjevanja, ja a 50 puta pjevam bolje (nije da se hvalim) bogu hvala ima sto puta boljih od mene, i neka ima to mi je uzor! A polako covjek se trudiii, postavit cu jednu snimkicu gdje on pjeva, opet ponavljam, TRUD TRUD I SAMO TRUD. P.s. hvala i dellboyu i svima na komentarima

Svako dobro. bit ce jos snimaka