Videti jedan post
Star 29.12.2010, 16:31   #31
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Enzoo32 jesi li razmišljao koliko love ste do sad dali tom liku za iznajmljivanje?
Da li ste možda mogli podići kredit pa kupiti to isto ozvučenje i do sad ga otplatiti???

Ja već 14 godina imam svoje ozvučenje, ustvari ozvučenje koje je u vlasništvu benda, svi nosimo, svi čuvamo, svi popravljamo i to je to.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Burli Pokaži Post
Enzoo32 jesi li razmišljao koliko love ste do sad dali tom liku za iznajmljivanje?
Da li ste možda mogli podići kredit pa kupiti to isto ozvučenje i do sad ga otplatiti???

Ja već 14 godina imam svoje ozvučenje, ustvari ozvučenje koje je u vlasništvu benda, svi nosimo, svi čuvamo, svi popravljamo i to je to.
Dodato: Čitajući tvoju "biografiju" viđoh da ti tezgaroška svirka nije prioritet pa te i razumijem, ali moj savjet mlađim kolegama je da se odreknu telefona od par stotina eura, lap topa koji je i skuplji, raznoraznih uglavnom bespotrebnih stvari i da kupe svoje ozvučenje...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???

Promijenjeno od Burli (29.12.2010 u 16:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Burli je offline   Reply With Quote