Uuuuuu jbt ja se malo posalio i vidi komentara...znaci samo treba nesto malo provaliti i pogoditi sta je kod vecine problem i odma interesantna tema heheh....Bas mi je drago....Doduse jest da je malo istina da u zadnje vrijeme ne spavam redovno jer sam zamjenio dan za noc ali nije bas strasno kao sto to neki misle,a namjerno sam malo u prvom postu tako pisao radi provale...
@grandija druze sta ce nam bolji doktor od Milanchsowa?Ja rekoh vec kada sam komentarisao u njegovom profilu da covjek zna sve i svasta,tako da oprezno
Sto se tice sexa ja ne vidim kod mene da imam problema nekih jos uvijek hvala bogu a takodje nisam jedan od onih sto su Schwanz gesteuert kosto kazu svabe...neznam kako da prevedem na nasem da bih me i ostali razumeli...Proslo je to mene ali ipak odrzavam i sex onoliko koliko treba....Po vasem ispade da naprimjer jedan mladic kao Dell naprimjer jer nije ozenjen ima problema radi nedostatka sexa pa ne moze da spava...Ja ne vjerujem da je tako i da moze samo to da bude uzrok nesanici

Al hajde svako ima pravo da misli kako hoce a poneki ja mislim da su se i nasli sami,pa tako i misle...Pozdrav za drustvo a posebno za ove starije clanove foruma koji sve znaju jer sve to su vec prosli ili mozda cak jos imaju problema sa rekreacijama...kao sto rece drug Nesa i bas mi ih je zao ako je tako