Videti jedan post
Star 14.09.2007, 15:20   #37
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo, ja ću se prvi posipati pepelom jer istina ne mogu vjerovati da je KORG odlučio izbaciti još jedan TOP aranžer. To dovodi samo do zaključka da će se vjerojatno ugasit proizvodnja Pa1X-a pošto moraju barem jedan jeftini model imati u seriji ( u ovom slučaju Pa50), a vrlo je vjerojatno da će možda onda uskoro izač novi Pa-500. S druge strane čitao sam i ja i viđao najave za Pa2X koji će biti sniježno bijele boje za razliku od prethodne Pa1X Pro serije, ali s Pa800 enginom.

Cijena bi mu trebala biti kako sam načuo blizu 4.000 € (100-300 € gore, dolje), no i dalje ostajem pri svom uvjerenju dok ga ne vidim u slobodnoj prodaji i dalje mislim da je samo riječ o reklamnom triku, mada sve je moguće.

S druge strane osvrnuo bih se na napad (ne)"kolege" Tranzita naspram nas realnih koji smo odgovorno tvrdili da ne vjerujemo da će izaći novi PaXXX synth samo par mjeseci nakon izlaska Pa800. Uopće nije fer niti kolegijalno nekoga optuživati i vrijeđati ovdje, jer ovo je forum (demokratska razmjena mišljena), a iz prijašnjih postova je općepoznato da si vrlo arogantan u komunikaciji.
Zato prestani nazivati članove foruma pogrdnim imenima tipa "držača božjih jaja" i "mlatioca slame", jer takovim ponašanjem zavrijeđuješ odavno trajan BAN. Uostalom svi smo mi od krvi i mesa i nitko nije nepogrešiv tj bogom dan. Osobno na prvi pogled još dan danas Pa2X izgleda kao foto montaža, pogotovo prva verzija (fotografija) koja je spoj Pa1X Pro Elite-a i Fantoma.
kreso je offline   Reply With Quote