Videti jedan post
Star 14.09.2007, 15:39   #38
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Al' ti napisa tiradu i optuzbu, taman kao da sam nekog ubio. De ti prije no udaras po meni procitaj sta su te kolega i prije svega, na koji nacin pisale, pa onda mozes mene napadati. Odakle samo izvuce da je moje opstenje na forumu "arogantno". Izgleda da je tebi arogantno sto neko pise samo cinjenice i ne upusta se u nagadjanja. A sto se tice uvreda, kao prvo to nisu nikakve uvrede jer nikom licno nisu upucene a kao drugo ne sjecam se da si se javljao kad sam ja uzduz i poprijeko bio vrijedjan i to na najprostiji nacin. Tada nisi trazio ban ni za koga. Da ti nisi malo pristrasan. Tako se burazeru ne cuva autoritet. Ni po babu ni po stricevima bi trebalo da bude deviza ozbiljnih ljudi. Nisam ja kriv sto se pojedinci zalijecu pa pisu nesto o cemu ocigledno nemaju pojma a na kraju ispadne da se desilo upravo suprotno od onoga sto su tvrdili. Neko mora da im ukaze na njihovo piskaranje jer sta ce onda biti od foruma i sta uopste imamo onda od njega ako se pisu samo proizvoljna nagadjanja. A ti moj kolega Kreso ipak malo spusti loptu na zemlju jer nista sto sam napisao nije uvredljivo niti je neistina. I cuj, demokratija nije poziv za divljanje i piskaranje budalastina.

Promijenjeno od tranzit (14.09.2007 u 15:42 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote