Bobane druze sto jest jest a ti si drugi po redu po meni najbolji ovdje sto se tice narodne muzike koliko ja znam i pratim vase demo...Milanchesow takodje je dobar i djeli negdje tu mjesto sa tobom,pa simke i Nesa mi se svdijaju kako sviraju itd da sad ne nabrajam i da ne skrecem puno s teme ali sta da radim kad nemamo temu u kojoj bih clanovi mogli da glasaju za najbolje muzicare yu-midi foruma..
Jos me neki pitaju zasto ponekad pjevam na matrice...sta bih trebao da pjevam mozda na njihove snimke?koji nisu ni blizu orginala i orkestra kako svira a ja volim da pokusam kad vec nesto radim da to bude sto bolje odsvirano i sto kvalitetniji snimak..
Mislim kad bih bio blize Daretu da bih mogao s njim puno sto sta da odradim sto se pjevanja tice i da bude kako treba jer covjek svira sve tacno kako treba tako da bih i meni bilo puno lakse nauciti uz njega pravilnije da pjevam....kazem ovo samo jer hocu da kazem da i budala vidi ko zna..zna i nema dalje...Jos jednom svaka mu cast i nek nastavi tako i nema zime...Pozz
|