Videti jedan post
Star 03.01.2011, 10:24   #10
dekipa
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.03.2007
Downloads: 488
Uploads: 19
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg pa 500
dekipa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dekipa pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Lepo si to napisao, i naravno da nije pravi portamento.Znaci od pa 500 pa navise.Imam jedan predlog, posto vidim da volis te stvari, ja sam do skoro imao yamahu dx 11.E brate moj to ona ima sto tebi treba, portamento da ne moze bolji da bude, ha, ha.Malo se salim.Cena dx 11 ti je od 150-200 evra, zavisi u kakvom je stanju.Druga varijanta ti je dx 21 koji mozes da nadjes od 100-120 evra.A treca varijanta ti je posto sam i ja to planirao, i ja imam brate pa 50 kao ti, planiram da kupim modul od dx 11 on ima oznaku TX81Z.Mozes da ga nadjes do 80 evra a cak i manje.Ja sam ga imao i prodao.Ispao sam glup.Malo smo skrenuli sa teme, ali ajde cisto da ti napisem sta ja mislim.I sad ovako moj neki rezime, korg pa 50 i dx 11 zajedno kostaju oko 700 evra.Ti ces naci pa 500 da dodas jos 50 evra.Naravno sve ima svoje prednosti i mane, dve klavijature u toku svirke je bolje, vece mogucnosti, ali ako ti smeta transport, montiranje...
Moj realni savet korg pa 50, modul tx81z, midi kabal ubodes, podesis kanale, izvuces jedan kanal samo bas, zbog boljeg miksovanja, ovo drugo na drugom kanalu, i eto ti pravi portamento.
Opet ti kazem to na pa 50 ti sto hoces da dobijes, ne mozes.
Ja se opet izvinjavam posto sam skrenuo sa teme ali nije lose da vidis da sa i manje para mozes dobiti to sto zelis.
Pozdrav, u zdravlje i sve najbolje!

Promijenjeno od dekipa (03.01.2011 u 10:28 sati)
dekipa je offline   Reply With Quote