mirandess.
Mislim ako sam dobro shvatio pitanje to bi trebalo ici ovako Dakle odabereš ritam za željenu pjesmu podesiš sve kako ide za tu željenu pjesmu i sve to spremiš u SongBook.
Nakon toga pozoveš tu pjesmu iz SongBooka-Select>exit>na ekranu ti se pokažu sve postavke pjesme ,ritam,brzina itd.ideš na PS-STS1 to klikni i otvara ti se PERFORMANCE tu dakle izabereš željenu boju kad to odabereš>exit>SongBook dugme>Book Edit1,tu oznaciš kvacicom WriteSTS gornji krug ti mora biti pun(oznacen)-u produzetku ti piše ime izabrane boje>To

TS-1,2,3,4 klilneš na STS-1 i listaš gde hoceš postaviti tu istu boju dakle biraš koji STS.>Write>OK>yes.Željena boja je spremljena na željeni STS i tako redom za STS 2,3,4.
Dakle kad pozivaš željenu pjesmu iz SongBooka ona je spremna za sviranje i boje ti ostaju onako kako si ih Ti postavio i tako ti postavka stoji dok ih ne promjeniš.
Ima I drugi nacin da se boje spreme u STS

ongBook>select željena pjesma>exit>PS STS1>željena boja u performance>exit>gore u desni cošak oznaci strelicu>otvara ti se tabela oznaci>Write Single Touch Setting>pojavi ti se STS izabrana boja vrtiš kotačićem na koji STS da je staviš>OK>YES i boja ti je na željenom STS.
Mislim da je to odgovor na tvoj problem, a ako ima još koji nacin za taj SongBook kolege ce ti vjerovatno napisati.
Pozdrav.