Videti jedan post
Star 05.01.2011, 17:50   #2
vijak
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
vijak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard sts

mirandess.
Mislim ako sam dobro shvatio pitanje to bi trebalo ici ovako Dakle odabereš ritam za željenu pjesmu podesiš sve kako ide za tu željenu pjesmu i sve to spremiš u SongBook.
Nakon toga pozoveš tu pjesmu iz SongBooka-Select>exit>na ekranu ti se pokažu sve postavke pjesme ,ritam,brzina itd.ideš na PS-STS1 to klikni i otvara ti se PERFORMANCE tu dakle izabereš željenu boju kad to odabereš>exit>SongBook dugme>Book Edit1,tu oznaciš kvacicom WriteSTS gornji krug ti mora biti pun(oznacen)-u produzetku ti piše ime izabrane boje>ToTS-1,2,3,4 klilneš na STS-1 i listaš gde hoceš postaviti tu istu boju dakle biraš koji STS.>Write>OK>yes.Željena boja je spremljena na željeni STS i tako redom za STS 2,3,4.
Dakle kad pozivaš željenu pjesmu iz SongBooka ona je spremna za sviranje i boje ti ostaju onako kako si ih Ti postavio i tako ti postavka stoji dok ih ne promjeniš.
Ima I drugi nacin da se boje spreme u STSongBook>select željena pjesma>exit>PS STS1>željena boja u performance>exit>gore u desni cošak oznaci strelicu>otvara ti se tabela oznaci>Write Single Touch Setting>pojavi ti se STS izabrana boja vrtiš kotačićem na koji STS da je staviš>OK>YES i boja ti je na željenom STS.
Mislim da je to odgovor na tvoj problem, a ako ima još koji nacin za taj SongBook kolege ce ti vjerovatno napisati.
Pozdrav.
vijak je offline   Reply With Quote