Videti jedan post
Star 13.01.2011, 01:27   #6
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Bez ikakve uvrede, ali sve ovo iznad mene sto ti preporucise ce ti samo donijet stomacne tegobe i muke za nekih 20-30 godina, pocevsi od hipertenzije, pa sve do problema sa inzulinom Moja topla preporuka. Kreni radit masu u teretani, znaci takav program treniranja da radis manje ponavljanja (6-8) a sto tezi utezi i prati koje ti se misicne skupine bolje razvijaju, a koje slabije. Npr. kod mene slabije rastu ruke i noge, a bolje prsa i ledja, tako da npr. odvojim poseban dan u teretani za biceps i tricesps i za noge, a ove skupine koje mi bolje rastu (najcesce uvjetovano genetikom) radim s drugim skupinama. Naravno, da ti neko pokazuje, da ne radis pogresno. Dalje sto trebas uradit je to da imas kvalitetnu prehranu, unosis vise proteina i kvalitetnih ugljikohidrata, a da izbjegavas npr. jednostavne secere i nekvalitetne UH. Izbjegavaj kardio vjezbe barem do policijske akademije jer ti znojenje nece pomoc u nabijanju kilograma. Nemoj se prezderavat, a imat npr. 2-3 obroka dnevno jer ces samo unistit zeludac i crijeva. Bolje ti je da dobijas kvalitetne kilograme i malo se potrudis, nego da dobijes kilograme s vecinom masti, jer to ne samo da je nekvalitetno, vec je i jako stetno po zdravlje. Takodjer, preporucavam ti da poslije jela jednom dnevno uzmes 2-3 male kasicice Vitamina C (imas kupit u drogerijama, jeftino, a moze ti trajat 3 mjeseca) i glukoze (grozdjani secer) jer ces na taj nacin prebaciti ravnotezu izmedju katabolizma (izgradnje tvari u stanici) i anabolizma (razgradnje) na stranu anabolizma, ali naravno ne pretjerivati. Sto se tice namirnica, znaci sto vise kvalitetnih proteina, ugljikohidrata i masti. Najbolje bi ti bilo piletine i ribe, pogotovo oslic zbog omega 3 nezasicenih masnih kiselina. I naravno ono sto je skoro pa najvaznije. Da jedes 4-5 puta dnevno (ako je to moguce), ali ne da se pretrpavas, nego umjereni obroci. Ako imas volje ovo sve ti nece bit problem

Promijenjeno od Dell (13.01.2011 u 01:29 sati)
Dell je offline   Reply With Quote