Videti jedan post
Star 15.01.2011, 20:01   #6
Zlatek
Ovaj baš voli da kuca

Zlatek's Avatar

Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
Zlatek befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Beethoven
Ne mogu a de se ne osvrnem na ovaj zadnji post!Svaka čast na takvom razmišljanju!Moram reči da se vrlo dugo bavim ovim poslom, ali sam zbilja sreo vrlo, vrlo malo ljudi koji tako razmišljaju.A zapravo samo takvo razmišljanje te i može nekuda odvesti.Sve ostalo je samo kratkog vijeka i vrlo prolazno.Sve sam to i sam iskusio.I isto tako je problem pronači istomišljenike da bi zajedno radili.Meni bog nije dao glas da bi mogao pjevati(solo), ali isto tako imam dovoljno sluha da čujem kada je nešto krivo...Zato smo uvijek dvojica na bini-pjevač i ja-ljeta obično radimo na moru pa smo u zadnje vrijeme tamo imali i pjevačicu!U početku kada sam počinjao je također bilo velikih problema sa opremom-tada je in bio hammond-kojeg nisam nikada imao-ali zato su bile malo slabije orgulje, i uvijek još bar dvije klavijature.Danas je situacija malo drugačija-dovoljne su i dvije dobre klavijature na bini, međutim na razglasu se nikada ne štedi.Ipak vrlo je malo mjesta gdje se sve može postaviti,ali od viška glava ne boli.
Zato još jednom-respect za takvo razmišljane, a naravno i posao!