Ne znam sta ocekujete od aranzera da izmisle jos? Jedino noge da mu ugrade i da sam ide na tezgu i donosi pare,i da ga nauce da peva?
Svakim novim modelom donesu po neko unapredjenje,postepeno i po malo. Slazem se da je PA1x imao sve sto treba,sa PA2x su malo smanjili gabarit (po meni veoma vazna stvar),dodali RAM memoriju,po koje dugme ovde ili onde,neki slajder,ekran se pomera,u sustini mnogo nevaznih a malo vaznih stvari,ali to se zove "nov model',tako je i u drugim sferama industrije,i kod automobila i kod televizora. Mislim da realno po pitanju zvuka kod korga treba da dodje do odredjenog pomaka,tu su tanki a sve ostalo sto se tice ponudjenoh opcija su 5 godina ispred svih,ne znam sta jos treba tu da izmisle.
u svakom slucaju po meni je pametno sacekati,videti kako ce sprava zaziveti medju kolegama,oni su najmerodavniji,videti cenu i ko voli nek izvoli...meni interesantno deluje ova "61 verzija" jer mi je muka od nosenja,i u najgorem slucaju ako bude identicna sa PA2x uzimam je bez dvoumljenja...skoro 5 kg manje