Procitao sam skore sve postove i uglavnom se slazem sa vama i necu da se ponavljam,vecina vas je rekla sve ono sto i jeste tacno ostaje nam samo da sacekamo da dodje kod nas da probamo pa3x i da vreme pokaze kakav on zapravo jeste...Neko od kolega je gore rekao da je kada je izasao pa80 to je bilo nesto novo i drugacije od ranijih modela sto se u potpunosti slazem,posle nje je izasao pa1x koji je ustvari pa80+triton i sve nadalje je jedno te isto u drugom pakovanju...Korg pa1x je doneo dosta inovacija a nadalje je razlika samo u nekim manje bitnim sitnicamo kaja olaksavaju rad sa njom kako na samoj klavijaturi tako i sa kompjuterima...Dosta su velike razlike u ceni kada se malo razmisli realno a ne samo da se zaludjujemo i da bacamo pare u ova teska vremena,vecina kao i ja misli da ako kupi novu klavijaturu bolje ce svirati i vise para ce da mu donese,da da da

Klasicnom muzikantu da se tako nazovem ce uglavnom iste stvari biti potrebne i u narednih 10 pa i vise godina koje su vec izmisljene na Korgu pa1x...I ko se malo bolje razume u efekte koje on ima ne trebaju mu ovi sto ih sada ima pa2x/pa3x ili taj ekvilajzer na trakama...To sve znaci ali opet sve to moze da se odradi i na pa1x za malo duze vreme sredjivanja same klavijature...Ostace ti vise para u dzepu sto i meni jeste poenta da sa sto manje ulozenih para zaradimo sto vise para,zar nisam u pravu?
Da budem iskren bez razmisljanja bih kupio pa3x odmah sada da imam 3000eura ali nazalst nemam toliko

Ovo vreme je donelo to da klavijature vise i ne lice na klavijature vec na svemirske brodove,sa puno opcija koje zatupljuju sviraca,koji ce gubiti vreme na sredjivanju iste dosta dugo vremena umesto sto ce to vreme iskoristiti na samo vezbanje i nista drugo...Da se ja pitam ali ne pitam se ja bih posle izlaska Korga T3 zatvorio fabriku Korg

...Podelis klavijaturu na bas i solo i lepo vezbas i skidas pesme a ne da se gubi vreme oko pravljenja ritmova i ostalo sto ide uz to sve(da li mi je bolja ova noga i dobos od onih od malopre ili ne,da li ovaj bas izlazi punije itd)Ko li samo izmisli aranzere da mi je znati

Jedno je zivi bend ono pravo a sve ostalo je iluzija...Hteo sam da budem kratak ali ovo otislo daleko sta cu...