Ovo sad postaje tema koji brend je bolji,koja je sprava bolja.Ja opet tvrdim da je za One man band itekako otisao za korak dalje,ima milion muzicara,basista,bubnjara,gitarista koji su presli na aranzere i rade na matrice,tako da za njih je ovo vec u startu dobro,vocal remove,dobar vocalist,prepoznavanje akordacije u mp3 pesmama i harmoniser koji radi i na tu foru,dizajn,boja,e sad sound sprave manje vise,fabricki je tanak,to svi znamo,ali niko ga od nas tako ni ne koristi,a sto se tice paljenje i gasenje uppera ni to nije novo i to se dalo na 2,i pa800 namestiti na ona dva tastera iznad pitch bendera.A bilo ko ga od nas kupi prvo sto cemo uraditi je ucitati set koji koristimo,i opet ce biti sound ako ne isti vrlo slican.
E sad cu ja malo u off,naime svi koji me znaju sviram pa800 koji je namesten tako kako je namesten,za Novu godinu sviralo je dva benda,momak iz drugog benda svirao je em2000 starog Rolanda,kod mene sve usemplovano tonski cisto,loopovane perkusije,i extra,a kad je momak pustio Rolanda onu plastikanersku rumbu sa milion zveckica pojeo me u sekundi sirinom i punocom tog njegovog tona,i dodje meni jedan gost koji nema veze sa muzikom i kaze jbt,ovaj momak ima do jaja spravu sto ne kupis i ti takvu da tako zvucis....ja mu rekao jbg,nemam toliko para,i od tog momenta se meni tek posle toliko godina rada upalila lampica da mi muzicari samo kakimo i umesto da skidamo pesme i trazimo sto vise posla da odradimo mi se bavimo dobosima,semplovima,da li je Tyros bolji od Korga i sl.
|