korg18
Burli,eto i tebi su rekli,ja sam imao nekad pa50 i gdje sam sviro non stop su me zvali,e kada sam uzeo pa1x ,pa kasnije triton extreme i na kraju pa2x,rekli su mi ovako,mi smo navikli na onaj tvoj sound jer je bio veoma dobar i veoma bolje si svirao nego sad,sto ja u to ne vjerujem,ali tako mi narod vise,i vise me ne zovu u taj restoran,sto da cinim jos gresaka necu,ja znam da je stoj novije bolje i da nama godi,a u stvari ne godi narodu,e to je to,imao sam kao sto burli kaze hoce da zna kako zvuce sprave,imao sam i pa800 sve nove serije,i mogu da vam kazem da sve isto zvuce,zavisi ko i kako napravi svoj set,ja sam sve iste setove probao koji su vrh i nebi ih dao,i isto mi zvuci i na pa2x i na pa800 i na pa1x,e sad normalno da pa2x i pa800 imaju nesto novije,ali sound kao sound ostaje isto,jer to su sada sve lose kopije,sve gotov na istom principu samo usavrsenije tehnika,neznaju ni oni sta ce vise da prave,eto toliko i jednostavno dodje mi da sve prodam i kupim pa50,jer doslo mi je sve preko glave dao sam pare ni u sta,prodao sam pa2x bez veze,ali ove dvije nebi neka ih kod mene jos 20 godina nemoj samo da me ko pogresno svati,evo bjezim od teme,uskoro nece biti auta po zemlji vec po zraku pozzzzzz...........
|