Citat:
Originalno postovano od KORGX5D
Dakle, da bar nekima pomognem kako da rijese ugradnju USB u korgove pa80, a isto vazi i za korgove pa60, dok odmah na startu da kazem da ovo ne vazi i za pa50 (pa da ne postavljate pitanja u tom pravcu). Jos bih molio moderatore da mozda ovo prebace u novu temu npr. Ugradnja USB-a u Korg Pa60 i Korg Pa80 ili da naprave preglednije rjesenje. Hvala.
Iz ovih prethodnih postova vidimo da postoji i ovo drugo rijesenje koje kosta 128,-eura u startu, ali ja vam nudim rijesenje koje nece kostati 15-ak eura za one koji to mogu sami sebi da urade.
Puno je jednostavnije od ugradnje HD-a u Pa50, a jos jednostavnije od ugradnje Flesh readera u Pa60.
Dakle ovaj zahvat moze skoro svako ko je iole vjest u radu sa lemilicom, da ga i sam izvede.
Sada cu vam prikaciti par fotografija da vidite kako to izgleda, pa ako bude dovoljno zainteresovanih, postavljam detaljna objasnjenja, spisak materijala, shemu i dodatne fotografije.
|
Kolega KORGXD5
Kolega koliko vidim razumete se oko ovih stvari ili vam bar nije strana materija.

Ne bi sada da vam se uplicem u zapoceto delo ali.... po vasem misljenju ...koliko treba interesnata biti na forumu da biste vi bili voljni da dovrsite objasnjenje oko USB interfejsa...? Ako hocete ljudima pomoci onda dovrsite vas post od februara 2010.godine i nemojte davati na kashicicu kao u apoteci. Nemam dvojbe da to umete i ne mislim nista lose samo me iritira ovaj nacin davanja informacija na porcije.
Hvala

pozzzzzz