Bas tako slazem se potpuno sa maksom,jedino stvarno nije uredu da neko ko stoji za kljavom i glumi da svira super a da prije toga nije najvijo publici o cemu se radi...Drugi slucaj je kod pjevaca koji teze na tome da sami rade jer mu klavijaturista nije potreban vise kao sto ni klavijaturistama nije vise potreban basista ili bubnjar pa rade sami a i da vise zarade,pa cak i sami pjevaju a blage veze nemaju pojedinci o pjevanju...Tako da mislim da sve vise i vise pjevaca pjeva uz prave i dobro odradjene matrice a sve manje i manje u buducnosti ce pjevati uz pojedince klavijaturiste...Zasto bih i pjevali uz klavijaturistu ako ne svira perfektno i ne zna da svira iz svih tonaliteta pa dok se s njim uganja i uvjezba mogao je uz matrice da zaradi kucu i dovoljno za sebe...Svaka cast pojedincima koji sviraju i sami pjevaju kao sto je to Marko Gredic...Skidam kapu...Eto to je mpoje misljenje jos jednom u vezi midija i matrica i svako ima pravo da radi kako hoce i zasto bih nekoga obiljezavali mi obicni ljudi ako veci od nas kao drzava i vlast ne preuzima oko toga nista...ocigledno vlastima nije stalo do muzike jer imaju vecih problema pa se manje kocentrisu oko toga hehehhe....Mislim da ce doci polako neki red i u nasim drzavama pa ce se stati u kraj svima a ne samo Fajlasima....Poooz
|