Videti jedan post
Star 23.01.2011, 13:29   #37
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln prica iz iskustva

prva kijava mi je bila casio CT370 pa CT 460 a posle toga X3 korg sa sekvencerom to je bilo 1993 kodine e tada sam sam odsvirao 150 pijesama i uradio to na tadasnjem atariju 1040 st i cubase1.5 bilo cudno tadasnjim muzicarima da me cuju kako to kompletno zvuci mada je trajalo dok sa flopija pocne sledeca pijesma ali u sustini imao sam failove pre nego sto se za takva rad znalo cak sam fajlove dobijao postom kao diskete u pismu nije bilo interneta ali je bilo par nas koji smo se znali i razmenjivali se postom i danas imam te neke diskete od X3 korga medjutim sta se desilo vremenom i izlaskom rolanda g800 i korga i3 presao sam na aranzere i poceo uzivo da sviram i ako sam samouk muzicar vise mi se svidjalo da napucam aranzer ritmovima i bojama i da sviram uzivo eto dozivio sam tu promijeni od fajlasa do pravog muzicara i zelio bi da svaki fajlas vremeno postane muzicar a ne obrnuto muzicari da postanu fajlasi to vodi do ugrozavanja muzike i koraka u nazad muzika je kreativna samo ako svaki muzicar doda svoju ideju a da bih bilo ideja nemoze se raditi na matrice ... dolaskom semplova na vlast i scenu pojavlju u se pijesme jednostavne sa samo nekoliko akorda i loop sempla znaci muzicki nekvalitetna ali dobra za uho recimo zlato srebro dukati ili od fazlije ona stvar sa semplom od Saza znaci krenuli smo u nazad sa muzikom gdje nam je pjesma kao od saban dodji da ostarimo zajedno sa sinfonijskim orkerstrom ili tako nesto e ti je samo mali primjer appelujem na svjest svakom ko voli muziku samo da je ne kvari ma kako se bavio sa muziko i kako svirao i koji instrument...toliko od mene pozdrav kolegama...
MT775 je offline