Videti jedan post
Star 23.01.2011, 19:38   #11
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nisam siguran dal je ovo dobro, al ajde da vidimo . . .
Dodato:
Imam problem sa *******-om, ucitao sam wav fajl, i sve se lepo ucitalo, medjutim sa desne strane mi se nije pojavio embed kod
Dodato:

Evo jedan snimak, mislim da je los, cuje se neko zujanje, jer je snimak prvobitno sniman u sound forge kao wav fajl, jer mi je sound forge neregistrovan, i nece da snimi snimak kao mp3, pa sam kasnije konvertovao, i ispalo je kako je ispalo. Svaki komentar je dobro dosao naravno...
Dodato:
Uzgred, zaboravih da kazem, u pitanju je Roland EXr e2.
Dodato:

Evo jos nekih mojih snimaka. Pesmu "lazem sebe .." sam stavio jos jednom iz razloga sto je ovaj snimak sad kvalitetniji, onaj od malopre je dosta los. Kolege ocekujem komentare, kritike, pozitivne, negativne. Sto se tice boja, iz vSamplera su, ritam je naravno od fabrickih boja, i setova bubnjeva, a u pesmi "sve je surovo" su Rolandove fabricke boje, bez vSamplera.

Promijenjeno od Ace (25.01.2011 u 17:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
calevh je offline   Reply With Quote