Videti jedan post
Star 24.01.2011, 03:03   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Nove 4x B1520 Pro ili polovne 2x ZX4?

Pozz drugari...Recite mi ovako,savet za kupovinu kutija...Da li uzeti nove pasivne behringer B1520,4 komada, ili uzeti polovne ZX 4,dva komada?Cena je otprilike tu negde,4 komada gore pomenutog modela behringer kosta oko 900 eura,a isto i 2 polovne ZX 4...Sta biste vi? ZX 4 sam cuo,i u sustini kao sto svi znaju,to radi kako treba,za moj pojam i vise nego dobro,znaci kutije na mestu...E sad,ove nove beringerove nikad nisam cuo..Zaboravih da dodam da su behringer trosistemke...jel cuo neko ove beringerove kako rade?stvarno nisam imao prilike da ih cujem,da jesam ne bih otvarao temu,i znao bih sta mi je ciniti..ali nisam..pa bih molio ako neko ima iskustva s njima da kaze..u svakom slucaju pretpostavljam da su dosta ispod kvaliteta ZX 4..S druge strane,bar po specifikacijama,B1520 imaju isto snage koliko i ZX 4,tropojasne su(meni to vrlo bitno),i NOVE su...Kutije mi trebaju za ozvucavanje najvise 200 ljudi,mada nece uvek biti toliko...Sta biste vi uradili?Hvala
Dodato:
moja greska...mislim da su i begingeri dvopojasni..ili se varam?

Promijenjeno od Milan$ (24.01.2011 u 03:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote