Videti jedan post
Star 24.01.2011, 16:08   #22
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Simkeres

Ja vas potpuno razumem sta mislite ali tvrdim da niste u pravu,nesto ste lose protumacili a pri tom vas vidim i emotivno to pogadja, to nema veze sa temom ovde i necemo nastavljati. Ako budem imao potrebu da vam se obratim rado cu to uciniti preko Privatnih poruka,ali za sada nemam tu zelju. Hvala i pozdrav

@ Zeljko

Ja sam te cini mi se vec jednom zamolio da se uzdrzis od nepotrebnih komentara,ima te i gde treba i gde ne treba,a uglavnom gde ne treba...ako je ikome tolerisano to si bio ti,ako je iko moderatorima vadio nerve to si ti,pocev od postavljanja Demo Snimaka za koje ti je trebalo godinu dana da naucis kako se postavlja,do poslednje otvorene prvokacije na temi naseg kolege i brisanja snimaka iz tvoje teme,a za taj prekrsaj su ranije clanovi direktno kaznjavani...tebi je sve to bilo oprastano kao starom clanu,malo si emotivniji a i to moderatori razumeju pa ponekad tolerisu itd itd...i na kraju im ovakvim komentarima iskazujes zahvalnost...da ne duzim,vidimo se...uskoro

Ovo nije mesto za nikakvu prepirku i prepisku,pitanje u temi je jasno i pridrzavajte se iste...hvala
  Reply With Quote