Videti jedan post
Star 24.01.2011, 23:44   #14
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

E ovako Bobane, pre svega hvala na komentarima, bez obzira sto su kritike, cak je mozda mnogo bolje tako, da vidim sta je dobro, sta trebam da menjam, bas mi je drago, sto si otvoreno rekao sve Sto se tice harmonije, nemam pojma, pesma iz g dura, pored njega ide c dur, f dur i d7, vrlo prosta harmonija, voleo bih da mi kazes konkretnije, koji akord je visak, manjak, pa da odmah to popravim. Sto se tice bas-a na pop ritmu, jeste malo jaci, ali znas kako, zaista je velika razlika, kad ovo slusam na ozvucenju, pa kad snimam, razumes? Ritmovi su nastelovani da zvuce na ozvucenju, kad snimim sve to, neki put nesto ne stima i tako. Sto se tice gitare koristio sam clean 2, medjutim podseca me na starije rolandove modele, g serije, sto mi se i nije bas svidjala ta "jednolicna gitara", pa malo isprobavam ovu e sad da je malo mutna, to jeste, podigao sam i velocity na max. i expresion, ali takva boja jbg. Probacu sa OpenHrd1, tako mislim da bese, da vidim kako ce ispasti. Sto se tice seta, standard 2 je u pitanju, i iskreno svidja mi se zbog pedale, zato sam cisto snimio neki snimak, inace koristim vise standard 1, a na oriental i nisam nesto obratio paznju, malo mi vuce na JV iskreno, zbog dobosa, ali obecavam da cu probati i videti sta moze da se iskombinuje.
Uskoro jos snimaka, sa izmenama, pa cemo videti sta ce ispasti najbolje
Svako dobro.
calevh je offline   Reply With Quote