Tema: Glupava tema
Videti jedan post
Star 27.01.2011, 01:44   #93
misa1265
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
misa1265 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hahahah...dobro pitanje Dell,hvala Bogu,nemam svoj slucaj da napisem,ali imam slucaj drugara sa mora iz Grcke prosle godine!

U sobi mi rokali eurokrem i hladan sok od breskve (inace ubitacna kombinacija za proliv,ko hoce neka proba ) i nas 3 uzimali po malo jer smo znali sta moze da bude,a taj jedan drugar navalio i sve se podsmeva dok jede (strasno,vi slusate babske price itd itd).I posle nekog vremena (pola h,sat) krenuli mi u grad u internet kafe,a taj drug nije hteo ni da cuje za internet kafe,bunio se u fazonu sta cemo na internetu dosao sam da se odmorim od njega itd,itd i kazemo mi njemu ne moras ici ti,u redu je,prosetace neko sa tobom...I mi nismo znali sad tacno gde se nalazi internet i polako setamo po gradu i trazimo kafe,kad odjednom taj drug pita(preznojen sav i crven):Ljudi,gde je taj kafe,ajde brze da potrazimo?Mi se iscudismo svi,sto ti trazis kad ti neces ici?Ma mozda cu malo da izadjem na fb da se javim mojima (mi smo ukapirali o cemu se radi),a njemu ni na pamet ne pada da prizna da mu se ide u wc...i u tom trenutku spazimo reklamu internet kafe nekih 70-80 metara ispred nas,au ljudi kakav je sprint tad usledeo,samo je viknuo eno ga internet i potrcao,ja i dalje imam osecaj da je tu deonicu istrcao brze nego sto bi to Bolt uradio! Video je da smo bili u pravu,i rekao nam je to i zamolio nas da ga ne zezamo za to,al' ipak je ostatak letovanja proveo uz konstantno zezanje sa nase strane!

Promijenjeno od misa1265 (27.01.2011 u 01:48 sati)
misa1265 je offline   Reply With Quote