@caka012
e pa brate sad si me naljutio i osetio sam se indirektno prozvanim,jer ja radim iskljucivo bendovski.Ima da ti dodjem u Pozarevac,i da vodis za kaznu na pice

Naravno salim se malo....sve sto si rekao je istina,i 100% se slazem sa tobom u zadnjih par recenica da cela svirka prodje u stelovanju instrumenata!!
To se meni 90tih god desavalo da radim i sa "kurtom i murtom"i od njihove virtuoznosti me svake tezge bolela glava,jer svako hoce da se malo dokaze,pa se opanji na mixeru,a pri tom se ne smanjuju.Uzgred davno bese i cuo sam jednu anegdotu: jedan moj kolega otisao da pogodi svirku,dosao kod domacina,i on njemu prica kako ko svira da su to sve ubice na svojim instrumentima.....a domacin rece spontano,ali veoma pametno"Sinko nama treba muzika,a ne ubice"(verovatno je ozbiljno i mislio)!!!ko razume shvatice.Ponavljam moj post od ranije da je bitno sve u bendu od samih medjuljudskih odnosa,do odjavne spice na fajrontu,kultura ponasanja sa gostima,muzicka kultura,stelovanje instrumenata...da ne odem u offtopic..elem...bolji je bend sa dobrim bass klavijaturstom ,nego sa losim bass gitaristom,drvo je drvo,i nikad elektronac nece da bude i da zvuci kao dobar akustican bubanj,iako eletronac ima mnogo vise svojih prednosti.Nemam nista priotiv aranzera,ako covek zivi od toga,i ako je savladao spravu u potpunosti,a pri tom je dobar muzicar,i mislim da nismo konkurentni jedni drugima,iako primecujem da sve vise aranzerista rade sa gitaristima,i sa solo klavijaturistima,a to prakticno prelazi donekle u bendovsku svirku.