pa nije da nam je bas drago kad nas spopadne takva situacija ali ae
Misa, znas kad se meni jednom dogodila situacija jos dok sam isao u srednju skolu, kad sam morao da odgovaram botaniku u skoli. I kako je poceo sat a ja sjeo na stolicu zakurlja stomak, kad nije eksplodirao. I kontam ae brze dodji do mene da odgovaram, da mogu da trcim kuci (u skoli cucavac). Ma nema sanse, 10-15 prije mene treba da odgovara. Ja stezem trbusne misice, prekrizio noge, ama nema sanse. Te pitam profesorice mogu li vani da se javim na mobitel, a ona kaze moze. I sjetim se ja da ima nekih 100 m od skole kraj crkve veliko parkiraliste za autobuse gdje dolaze turisti kad idu na stari most. I tu ima naravno javni wc, samo ako je zakljucan najebo sam. I sreca nije bio. Brate mili, odradim ja jednu turu i izidjem vani, nisam ni izasao, kad opet. I tako zaglavim tu dobrih 20 minuta, ali znam da nisam sve izbacio. I vratim se na sat i sreca pusti profesorica nekih 7-8 vozara da idu na autobus, pa sam brzo na red dosao. Odgovarao ja tu, dobio 5

i izlazim ja iz skole sretan sto nisam pod pritiskom i kazem e sad me protjeraj koliko god hoces.
ne lezi vraze...
U tom trenutku sam osjecao kao da mi fekalije voze bob niz crijeva, pa sam trcao kao taj tvoj kolega. Ljudi na ulici kontali da me juri neko. I stigoh nekako do prodajnog centra, a do kuce mi od tog prodajnog nekih 200 m, ali nisam mogao riskirat da je wc kod kuce zauzet. Uh, brate, ja mislim da sam dusu ispraznio u tom wc-u.
Eto, osim te situacije nisam imao tijesnih situacija, ali sto kazes najbolja je prevencija, jer sam popio na velikom odmoru "proljevusu" u kaficu