Videti jedan post
Star 01.02.2011, 01:31   #3
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Mikseta ima najbolje preampe i efekte u toj klasi, a master eq nije strasan ako radis sa samo dve kutije i sa manjom ekipom, tj. on moze i pokvariti sliku ako nastelujes sve po kanalu kako treba pa posle promenis na glavnom eq, koji efx8 nema,... veruj mi prvi utisci su fantasticni, moj prijatelj je plakao od muke koji je dao 1150 eura za powermate600 II i plus kupio sx300 dva komada za 880, sto je ukupno skoro 2000eura, kada je cuo moju kombinaciju od nekih 900 eura, poludeo je, kutije su 3 puta snaznije, konkretnije a soundcraft mikser daje odvojenu zvucnu sliku, nema mutnine, ja jedino sto vucem dva kabla vise za struju, ali vredi!!!! On i kada uzme jos dva sx300 tu je kao ja sa dva srm450, jer taj powermate 600 ima slabo pojacalo za te kutije. No, neki i dalje misle da je dinakord i ev golf 2, pa neka i placaju 3000eura, tu zastarelu tehnologiju, a ja cu da se vozim u novoj tojoti ako si me razumeo. Pozdrav!!!
pedjajazz je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio pedjajazz za ovaj koristan post:
MikiB (16.06.2014)