Videti jedan post
Star 02.02.2011, 01:16   #57
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 889
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Dovijarski025 Pokaži Post
Zdravo muzičari,

Imam želju da se na ovaj nacin zahvalim Svrakanu na svemu što je uradio za mene i nebrojano puta mi olakšao život .
Kao prvo, pravi je čovek i dobar drug, pa tek onda dobar muzicar.

Što se tiče ovog , a i svih ostalih snimaka, Svrakan tačno zna šta hoće da napravi, kako koji istrument treba da zvuči i sa kojom tehnikom se svira i tako dalje. Naravno nije moguće baš uvek sve idealno napraviti. Tolike godine truda moraju da se isplate.
Savetujem svim mlađim kolegama da poslušaju ovaj demo i da nauče po nešto od ovog čoveka.

Svrakane samo tako nastavi!

Pozz...

@gagan
druze moj ti si verovatno mislio na ovaj post,ali i pored citanja vise puta ovog posta sto je kolega Dovijarski025 napisao,nisam nigde nasao niti jednu rec uvredljivog,i nije mi sad jasno zasto te to toliko pogodilo?
Covek se samo zahvalio i pohvalio svrakanov rad koji je po meni na zavidnom nivou,razradio je stilove,tehniku i on je to prezentovao u najboljem obliku.Samo sto je napisao da mladji i neiskuni muzicari treba da ovako rade sa klavijaturom i da izvuku maximum iz nje jer je to i njena svrha....bar sam ja to tako shvatio,ali niposto nema uvredljivog sadrzaja u njegovom postu.pozdrav!!!