Citat:
Originalno postovano od Dovijarski025
Zdravo muzičari,
Imam želju da se na ovaj nacin zahvalim Svrakanu na svemu što je uradio za mene i nebrojano puta mi olakšao život  .
Kao prvo, pravi je čovek i dobar drug, pa tek onda dobar muzicar.
Što se tiče ovog , a i svih ostalih snimaka, Svrakan tačno zna šta hoće da napravi, kako koji istrument treba da zvuči i sa kojom tehnikom se svira i tako dalje. Naravno nije moguće baš uvek sve idealno napraviti. Tolike godine truda moraju da se isplate.
Savetujem svim mlađim kolegama da poslušaju ovaj demo i da nauče po nešto od ovog čoveka.
Svrakane samo tako nastavi!
Pozz...
|
@gagan
druze moj ti si verovatno mislio na ovaj post,ali i pored citanja vise puta ovog posta sto je kolega Dovijarski025 napisao,nisam nigde nasao niti jednu rec uvredljivog,i nije mi sad jasno zasto te to toliko pogodilo?
Covek se samo zahvalio i pohvalio svrakanov rad koji je po meni na zavidnom nivou,razradio je stilove,tehniku i on je to prezentovao u najboljem obliku.Samo sto je napisao da mladji i neiskuni muzicari treba da ovako rade sa klavijaturom i da izvuku maximum iz nje jer je to i njena svrha....bar sam ja to tako shvatio,ali niposto nema uvredljivog sadrzaja u njegovom postu.pozdrav!!!