Videti jedan post
Star 02.02.2011, 02:12   #8
Nemanjam
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Nemanjam befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Znam ja da ove marke ne mogu da se porede sa RCF,EV.....
Stvarno nemam para za neke bolje kutije.Moraju prvo neke losije da zarade malo bolje.Sada trenutno gledam kao sto rece Milan neke koje ce da zavrse posao.Od ovih navedenih nisam cuo samo Audio Lab kako rade.Ove ostale sam cuo u radnjama.I zvuce mi solidno i Martin i Behringer.Koliko to moze da se proceni u radnji sa muzikom sa CD-a.Mene interesuje kakve su za svirku i koliko to stvarno ima snage.
A sto se tice polovnih,trenutno imam neke pravljene EV koje sam uzeo polovne preko oglasa.Dosta su stare i vec su odsvirale svoje.Zrele su za reparaciju a vec su ko zna koliko puta popravljane.A da bi servisirao jedan bas zvucnik treba mi 85e.To je neki stari EVM 15L.Kada sam ih uzeo nisam ih otvarao i zagledao.Membrane su im nesto lepljene,menjane...ko zna sta radjeno.Tako da polovno bih uzeo jedino od nekog koga znam.
A ipak novo je novo.
Dodato:
E ovako stoje stvari.Behringer je otpao.Ostala su samo ova dva modela.

Martin Wisman ART 500 koji je 21890din.
Audio Lab 15P koji je 159eur.
Interesuje me da li se isplati dati vise 100e za par ART 500.
Slusao sam i jedne i druge i nekako mi se cini da su bolji, a i po speciikaciji su malo jaci.
Dajte vase misljenje pa da idem u ponedeljak da pazarim.Nestrpljiv sam :-)

Promijenjeno od Nemanjam (05.02.2011 u 22:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Nemanjam je offline   Reply With Quote