Elem, o cemu se radi. O objektivnosti naspram subjektivnosti.
Kad god se pokrene tema u kojoj pocinju poredjenja razlicitih modela (bilo koja oblast), automatski krecu postovi i rasprave, koje nisu uvek bazirane na iskustvu.
Nekad u potpuno suprotnom smeru. Ali jedno mora da vazi OBJEKTIVNOST. Ukusi su poznata prica i necemo o tome.
@nesaband - slazem se, samo opusteno

@Vule - to sam napisao samo da ukazem da smo van terena. Slazem se za gabarite (napisao u prvim postovima) i ne kazem da je ovo idealna masina, ali za te pare ne postoji bolje. Ne moze se porediti sa Onyx-om koji kosta duplo vise, i nema nista od procesinga ili efekata iako ima bolje preamp-ove. Kod nas se muzicari zaklinju u Dynacord,Behringer,MartinWizman...Peavey je deceniju ispred sa ovim modelom a pristupacan je svacijem dzepu.
@aleksandar72 - Salu na stranu, skoro sam probao MFX (dobili za radio stanicu).Lepo.
Mali Alesis me je odusevio preampovima i generalnom slikom za koju sam mislio da je samo Mackie ima. Veliki plus i stvarno najbolji izbor za aranzeriste i manja projekt-studia.
Veliki pozdrav svima !
ps @aleksandar72 - da li si probao Presonus 16.4.2 i kakvi su utisci ? Planiram jedan...