Videti jedan post
Star 03.02.2011, 22:56   #20
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

domino: @aleksandar72 - da li si probao Presonus 16.4.2 i kakvi su utisci ? Planiram jedan...

Uporedicu je sa Yamahom 01V96, posto sam je posedjivao...bicu jako neutralan,posto ne posedjujem gore navedeni pult!

Iskreno,ocekivao sam mnogo od Presonusa!...bio sam ozbiljan kandidat za kupovinu.Na kraju sam odlucio da skupim jos malo para i nabavim sebi nesto iz Souncraft Si Compact serije.

Koncept Presonusa je odlican!Jako dobro osmislen handling!..to je i glavni adut miksera.Predojaca dovoljna za Live a sto se tice recordinga...Home Rec i tu prestaje upotreba.Imaju problemi sa OS(Remote opcija),ceka se na novi Update.Koncepcija softvera koji dodje uz pult je stvarno easy i bas kao stvorena za Home Recording.
Ocekivao sam bar bolju FX opciju...sto je velika mana i kod Yamahe...isti nivo.Kod digitalnih miksera ocekujem najmanje kvalitet jednog MX Lexicona...nista!
Kompresor/Limiter je prva liga,jako upotrebljiv!
Nema Motor-Fadere,veliki minus,za mene jako bitna cinjenica.
Nema prosirenje do 24 kanala.
Jako pregledan displej i sve je na "tamo gde treba",strasno dobar handling!!
Ako ti treba iskljucivo za LIVE,odlican mikser!...Yamaha ima bolji routing za DAW.
Sve u svemu,kad pogledas cenu...neces naci nista bolje za te pare!...dobar hibrid!

Pozz