Ja sam otvorio temu za Sabana i Ildu,krenulo je nesto lose i tema ja zakljucana,ja nemam sta da dodam ovde jer sam sve tamo napisao i dao moje misljenje i sud o njima kao pevacima!Sto se tice"kralja"i pored toga sto ga postujem kao pevaca i kao sto rece kolega korgx5d njemu niko nije potreban,sam sebi je dovoljan jer covek peva i moze bez ikoga da napravi stimung...elem...nije mi jasno zasto toliko forsira g-djicu Ildu, a ne moze da se uporedi sa tatom po pevackim sposobnostima(mozda se malo i popravila od proslog puta),ali definitivno je vidim kao veoma nezrelu osobu sto se tice estrade,i samo hoce da sebi izgradi ime na konto prezimena,a mislim da je ona veoma daleko od toga.Licno bi trebala bi da prodje godine i godine kafana,raznih mentaliteta,da nauci i da ceni posao,ljude,goste...i pored svega sto sam naveo u prosloj temi koja je LOCK,ona je meni veoma simpaticna,ume kulturno da se obuce,i mislim da jedino tako moze da sebi izgradi ime,kao na primer Jelena Brocic koja je odlicna pevacica,i za primer kako treba da se neko oblaci i da peva,znaci bez i jedne mrlje u karijeri.Ali realnost je drugo...Ilda hoce ubrzanim tempom i precicom da dodje do slave,pa videcemo dokle ce stici i kojim ce tokom ici!Sto se tice Sabana,ja se pitam da li je mnogo za jednu pesmu dati 50e ili nije?Mnogi od nas rade celu tezgu od 8-10 sati za 50e ili koji evro vise..ali ne mozemo svi da budemo "kraljevi"

i taj jadnik koji dao taj novac ,mislim da je covek ipak trazio da mu se pesma odpeva(neko rece da mozda nije nista trazio,vec samo onako dao pare)imao sam prliliku da gledam gde G-din Saulic peva na svadbi pesmu "verujem u ljubav"i za tih 3,5 min je uzeo po mojoj proceni oko 1000e(hiljaduevra) samo za tu pesmu,i naravno kraljevi se ne zahvaljuju,pa nije ni on sto me je strasno razbesnelo,jer je mogao bar da klimne glavom u znak zahvalnosti,ali bi mnogo lepse bilo da je rekao preko mikrofona.Ali sta je tu je...estrada je dzungla,i samo najjaci(predatori) opstaju.Pa ne znam zasto bi i odpevao tom "obicnom smrtniku" pesmu iako mu ovaj dao 50e,kad covek je navikao za mnogo vece pare da peva nego od tih samih.Ne bih dalje komentarisao,jer se plasim da cu izazvati revolt kod pojedinaca,a ne zelim...i tek bi onda poceo svasta da pisem!