Videti jedan post
Star 07.02.2011, 08:44   #24
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od EmirTotic Pokaži Post
Nista ja ovde ne razumem. Totalno bezveze. Prvo, niko se nije "usrao" kada je Saban (naravno lazni) dosao na sajt nego su ga ljudi ispostovali, veruj mi da ni blizu ne znas ko sve posecuje ovaj forum. Druga stvar, sto se Ilde tice, nemam nista protiv nje naravno ni protiv koga, devojka je iskoristila situaciju sto joj je otac neko i progurala se brze nego drugi ljudi a to ne znaci da nije neki kvalitet. Kad moze Karleusa i Boki 13 moze i Ilda!!! Prema tome, ako ti smetaju takve stvari, radi na sebi i gledaj da presisas takve koji ti smetaju. A za tih 50e, jbg sta da ti kazem, sve te "poznate" licnosti su malo uobrazene a po mom misljenju nemaju nesto mnogo bolju svirku od dosta anonimnih muzicara. Nije fer ispalo to, ali eto, desava se.

P.S. Nemoj da shvatas ovaj post kao atack na tebe jer nema veze sa tim, samo prijateljski savet.
tako je emire!

kao sto si i sam reko, niko se nije usrao a i nismo imali razloga zbog cega. vise smo se plasili BANane zbog moguceg vredjanja "zvezde", tj. gsp. saulica, koji ni nema pojma da ovaj sajt postoji

moderatori su radili svoj posao kako treba, a ko je preterao meru sa svojim komentarima prema gsp. saulicu, taj je bio suspendovan za 2-3 dana (il vise?) da odmori glavu od teskih misli ...

posto je ovo najvaznije ( po meni) u celoj prici, reko da napisem sa masnim slovima:

najveca je greska sto je momak izvadio tih 50 evra ... bez razloga